• Gaminimo laikas
    30min
  • Porcijų skaičius
    4
  • Peržiūros
    166

Turiu prisipažinti, kad salotas valgau gana retai. Turiu galvoje jei apie salotas kalbame kaip apie pagrindinį patiekalą, o ne garnyrą 😀 Tiek namuose, tiek kavinėse tikrai būna, kad pasvarstau galimybę valgyti salotas, bet dažniausiai šį pasirinkimą nurungia kiti galimi variantai.
Visgi, kai jau užsimanau salotų ir nusprendžiu, kad valgysiu būtent jas, pasistengiu, kad jos būtų įdomios ir sočios. Salotos su saldžiomis bulvėmis, burokėliais ir aštriu halumi sūriu – būtent tokios 😉

Ingredientai

Salotos su saldžiomis bulvėmis, burokėliais ir aštriu halumi sūriu

    Žingsniai

    Žingsnis 1

    Saldžias bulves nuskutame, supjaustome stambiais šiaudeliais, pabarstome prieskoniais ir pašauname į 180 laipsnių orkaitę 10-iai minučių pakepti.

    Žingsnis 2

    Šalia bulvių arba ant atskiros skardos paberiame paprieskoniuotus avinžirnius ir taip pat apkepame orkaitėje.

    Žingsnis 3

    Kol bulvės kepa į lėkštes sudedame salotų mišinio, taip pat šiaudeliais pjaustyto burokėlio.

    Žingsnis 4

    Apkepus bulvėms ir avinžirniams dedame juos į lėkštes ant salotų.

    Žingsnis 5

    Halumi sūrį apkepiname grilinėje arba keptuvėje ir dedame į kiekvieną lėkštę po 4 riekeles. Indelyje sumaišome alyvuogių aliejų, persilado prieskonius ir citrinos sultis, bei šiuo padažu apšlakstome salotas.

    Skanaus!

    Jum taip pat galit patikti

    Palikite apžvalgą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

    X